Multe și mărunte: Şanse reduse considerabil pentru CFR Cluj în Liga Europa

sâmbătă, 28 noiembrie 2020, 02:43
3 MIN
 Multe și mărunte: Şanse reduse considerabil pentru CFR Cluj în Liga Europa

 

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa. AS Roma s-a calificat în 16-imile competiţiei. Pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, au marcat Debeljuh (’49-autogol) şi Veretout (’67-penalty). Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Bălgrădean la Mhitarian. Tot joi, în cealaltă partidă din grupă, Young Boys Berna a învins în deplasare ŢSKA Sofia, scor 1-0. În clasament Roma are 10 puncte, urmată de Young Boys (7), CFR (4) şi ŢSKA (1). Practic, dacă nu se întâmplă vreo „minune”, elevii lui Dan Petrescu trebuie să câştige ambele meciuri rămase de disputat: cu ŢSKA la Cluj (3 decembrie) şi cuYoung Boys în deplasare (10 decembrie).

Chindia, prima calificată în optimi

Primul meci al 16-imilor de finală din Cupa României s-a disputat pe stadionul din Giurgiu şi s-a încheiat cu victoria târgoviştenilor la lovituri de departajare. După 120 de minute de joc, scorul a fost 1-1 ambele goluri fiind marcate în finalul primei reprize de către Jo ('41) pentru sibieni şi Cherchez ('43) pentru Chindia.În min. 80, a fost eliminat fundaşul Fomba de la Chindia, iar după zece minute, a fost urmat de sibianul Romario Pires. La loviturile de departajare, portarul Chindiei, Moldovan, a apărat şuturile lui Buzan şi Addae. Hermannstadt a transformat apoi prin Vodă şi Fortes, dar Chindia a fructificat toate loviturile, prin Popa, Neguţ, Iacob şi Neicuţescu

 

Virusul face ravagii în Cupă

Clubul Gloria Buzău a anunţat, aseară, că meciul cu FCSB, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României, nu va mai avea loc, deoarece în urma testelor pentru coronavirus s-au descoperit 13 cazuri de infectare. De asemenea, testul unui jucător a avut rezultat neconcludent. În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma. Tot ieri, FC Voluntari a anunţat, că în urma celor mai recente teste pentru coronavirus s-au descoperit 14 cazuri de infectare. FC Voluntari are programat duminică meci în Cupa României pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, partidă care a devenit incertă.

Lung, portarul nr. 1 în Turcia

Portarul echipei Kayserispor, Silviu Lung Jr., este goalkeeper-ul cu cele mai multe intervenţii reuşite în primele nouă etape ale actualei ediţii a campionatului Turciei. Lung a jucat în cele opt meciuri disputate de Kayserispor de la începutul sezonului şi a avut 40 de intervenţii reuşite, dintre care şapte la ocazii clare de gol ale echipei Galatasaray, în etapa a noua, scor 1-1.Kayserispor ocupă locul 18 în clasament, cu şapte puncte, înregistrând două victorii, o remiză şi cinci înfrângeri.

Victorie importantă pentru Andreea

Jucătoarea română de tenis de masă Andreea Dragoman a câştigat, joi, la Madrid, titlul în proba feminină de simplu a turneului Masters ai Spaniei, după ce a învins-o în finală pe Caroline Kumahara (Brazilia), cu 4-0.În semifinale, românca a trecut de sârboaica Marija Galonja cu acelaşi scor, potrivit site-ului federaţiei spaniole de tenis de masă. La competiţie a participat şi Roxana Istrate, dar ea nu a reuşit să treacă de faza grupelor.La masculin s-a impus danezul Jonathan Groth, care l-a învins în finală pe portughezul Marcos Freitas cu 4-1.

„Ibra” îşi negociază revenirea la naţională

tacantul Zlatan Ibrahimovic s-a întâlnit cu selecţionerul Suediei, Janne Andersson, pentru a discuta o eventuală revenire la echipa naţională. „Când a vorbit de posibilitatea unei reveni, am considerat normal să ne vedem să discutăm. Întâlnirea a fost bună, dar ne-am pus de acord să continuăm dialogul”, a declarat Andersson.Ibrahimovici, în vârstă de 39 de ani, nu a mai jucat pentru Suedia de la Euro-2016. La începutul săptămânii, el a afirmat că îi lipseşte naţionala. El a marcat 62 de goluri în 116 meciuri.

 

Comentarii