Muncitorii de pe un șantier, vânați cu pușca de un bârlădean. Bărbatul era nemulțumit de praf și zgomot

vineri, 08 septembrie 2023, 13:24
2 MIN
 Muncitorii de pe un șantier, vânați cu pușca de un bârlădean. Bărbatul era nemulțumit de praf și zgomot

Incidentul a avut loc joi dimineață, pe o stradă din Bârlad unde se construiește un supermarket, scrie Vremea Nouă.

La un moment dat, un individ încă neidentificat a tras mai multe focuri de armă înspre muncitori, cu o pușcă cu bile, cel mai probabil deranjat de zgomotul și praful făcut de șantier. Asta în condițiile în care șantierul se află la câțiva metri de locuințele oamenilor.

Nu mai puțin de 25 de muncitori se aflau în acel moment pe șantier, iar oamenii s-au speriat foarte tare când și-au dat seama că se trage în ei.

Ca prin minune, niciun om nu a fost împușcat, dar una din bilele de mari dimensiuni ale puștii a perforat geamul securizat al unui utilaj.

„Dimineață am auzit, când am început lucrul, niște zgomote, ca și cum se trăgea cu pușca: Poc! Poc! Poc! Se trăgea într-adevăr cu o o pușcă dinspre o casă! Că acolo sunt multe case și cred că sunt deranjați de zgomot, cine știe?

Au mai venit oameni din zonă să spună, dar na!, ce să facem și noi, că așa se construiește, ca e șantier și e normal să fie zgomot!

Noroc a fost că nu s-a tras în oameni, că avem 25 de salariați în șantier! S-ar fi întâmplat o tragedie. Am găsit corpul delict, o bilă și e destul de mare să provoace răni, chiar și mortale. S-a spart un geam la un utilaj, deci bila a venit cu viteză.

Noi am anunțat Poliția care face cercetări! Oricum muncitorii sunt îngrijorați, că nu e ușor să muncești stresat că poți fi împușcat cu bile și rănit, doar pentru că îți faci treaba”, a declarat ing. Alexandru Gațu, șeful de șantier, pentru sursa citată. 

Comentarii