Nu eşti mulţumit de viaţa ta? Un curs îţi explică ce ar fi de făcut

joi, 13 septembrie 2018, 21:12
2 MIN
 Nu eşti mulţumit de viaţa ta? Un curs îţi explică ce ar fi de făcut

Programul de training intensiv dedicat explorării şi dezvoltării abilităţilor personale „Evolution“, lansat de medicul psihiatru ieşean Ovidiu Alexinschi, a obţinut zilele trecute acreditarea necesară de la Institute of Training and Occupational Learning (ITOL) din Marea Britanie, instituţie care certifică şi atestă calitatea formărilor.

Astfel, a fost dat startul înscrierilor pentru primul modul, care va avea loc la finalul lunii octombrie, celelalte două fiind programate pentru lunile ianuarie şi martie ale anului viitor. Primul modul se va desfăşura în perioada 26 – 28 octombrie 2018 în clădirea Centris de pe strada Colonel Langa. Pentru înscriere este necesară completarea unui formular, iar după primirea unui accept al organizatorilor este nevoie de achitarea unei taxe de participare de 450 de lei pentru primul modul în contul Bridging Eastern and Western Psychiatry deschis la Raiffeisen Bank, RO46RZBR000006001914212, ultimul pas fiind primirea unui e-mail de confirmare care reprezintă dovada înscrierii. Proiectul „Evolution“ se bazează pe teoria evoluţionistă a lui Charles Darwin, în sensul dezvoltării capacităţilor personale.

Astfel, programul este destinat persoanelor care simt că nu sunt mulţumite de felul în care arată viaţa lor, care vor să vadă ce decizii au luat pentru a ajunge aici sau ce decizii ar trebui să ia pentru a îndrepta lucrurile. Trainingurile vor fi susţinute de dr. Ovidiu Alexinschi, alături de psihoterapeutul Adrian Stogrea şi trainerul Letiţia Lucescu, iar acolo unde va fi nevoie vor exista şi invitaţi pe anumite domenii. Întâlnirile vor fi interactive, nefiind vorba doar despre noţiuni teoretice şi informaţii oferite, ci şi despre discuţii în grup, exerciţii de cunoaştere, iar la final va exista şi o metodă de evaluare, tip eseu. Modulele vor fi structurate pe modelul „de unde vii şi încotro te îndrepţi?“ Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la dr. Ovidiu Alexinschi la numărul de telefon 0745353727, sau de la psihoterapeutul Adrian Stogrea la numărul 0728109112.

 

 

Comentarii