O femeie de 47 de ani din Iaşi a adormit la volan şi a intra cu maşina într-un şant, lângă Pensiunea Mira

luni, 24 iulie 2023, 10:41
1 MIN
 O femeie de 47 de ani din Iaşi a adormit la volan şi a intra cu maşina într-un şant, lângă Pensiunea Mira

În noaptea de 23/24 iulie, un accident rutier a avut loc în apropiere de Pensiunea Mira, când un autoturism Opel cu număr de Ilfov, se îndrepta spre Iaşi, dar a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un şanţ, conform vremeanouă.ro.

În maşină se afla o singură persoană, o femeie de 47 de ani, care a reuşit să iasă singură din autoturism. Aceasta a acuzat dureri la nivelul colanei vertebrale. Ea a fost preluată de o ambulanţă SAJ C2 şi transportată la Spitalul Bârlad pentru investigaţii. Femeia este din Iaşi şi se întorcea de la Constanţa.

Potrivit medicului urgentist Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, se presupune că femeia era obosită şi cel mai probabil a adormit la volan, intrând pe contrasens. Din fericire, nu s-a lovit de vreo altă maşină, deoarece drumul era liber.

La acest moment, femeia se află deja la CPU Bârlad, unde va fi investigată de medicii de gardă pentru a stabili gravitatea rănilor. Din fericire, ea a scăpat cu răni minore, iar autorităţile urmează să determine cu exactitate cauza accidentului şi să ia măsurile necesare pentru a evita astfel de situaţii în viitor.

Comentarii