O femeie de 63 de ani s-a aruncat în Bistriţa de pe podul Căprioara din Piatra-Neamţ

marți, 01 august 2023, 10:56
2 MIN
 O femeie de 63 de ani s-a aruncat în Bistriţa de pe podul Căprioara din Piatra-Neamţ

Marti, o dramă a avut loc pe podul Căprioara din municipiul Piatra-Neamţ, unde o femeie în vârstă de 63 de ani a sărit în apele râului Bistriţa. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, femeia ar fi încercat să se sinucidă, scrie Agerpres.

La scurt timp după incident, pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ au intervenit prompt la faţa locului, fiind mobilizate o autospecială complexă pentru intervenţie, o autospecială pentru descarcerare, o barcă şi o ambulanţă SMURD TIM. Situaţia a necesitat o acţiune rapidă şi coordonată pentru a salva viaţa femeii aflată într-o situaţie critică.

Pompierii au identificat persoana în pericol, aflându-se în apele râului Bistriţa, în aval de pod. Echipa a intervenit cu bărcile de salvare şi a reuşit să scoată din apă femeia de 63 de ani, înainte ca lucrurile să ia o turnură şi mai tragică. Echipajul SMURD TIM prezent la faţa locului a preluat imediat victima şi a transportat-o de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, unde a fost supusă evaluării medicale.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa, femeia a fost transportată la spital în stare de conştienţă, ceea ce sugerează că echipa de intervenţie a reuşit să intervină la timp şi să evite consecinţe mai grave.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili în detaliu cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ vor efectua cercetări amănunţite pentru a înţelege ce a dus la gestul tragic al femeii şi pentru a aduce claritate asupra acestui caz sensibil.

Comentarii