O femeie de 91 de ani a murit după ce a fost împunsă de o vacă

vineri, 11 iunie 2021, 12:54
1 MIN
 O femeie de 91 de ani a murit după ce a fost împunsă de o vacă

O femeie în vârstă de 91 de ani, care era încă în putere, deplasându-se pe jos pe drumul din localitatea de domiciliu, a sfârşit tragic după ce a fost împunsă de o vacă.

Miercuri seară, în jurul orei 19.30, poliţiştii de la Secţia Rurală Preuteşti au fost sesizaţi prin 112 de faptul că Maria Axinte, de 91 de ani, din satul Valea Bourei, comuna Dolheşti, a ajuns la spital după ce a fost împunsă de o vacă.

Din cercetări a rezultat că nonagenara de deplasa de la domiciliu spre Aşezământul social din sat, unde voia să-şi viziteze o rudă, iar pe drumul forestier din sat s-a intersectat cu o cireadă de 16 vaci, care veneau dinspre islazul comunal. Cireada nu era însoţită, după obicei vacile întorcându-se singure spre case, după o zi de păşunat. Una din vaci a împuns-o pe femeia de 91 de ani cu coarnele şi a trântit-o la pământ.

Victima a fost preluată de o ambulanţă de la Fălticeni din locul în care a fost împunsă, cu multiple traumatisme, fiind transferată direct la Spitalul Judeţean Suceava. La aproximativ două ore de la anunţarea cazului, personalul medical de la UPU Suceava a comunicat decesul femeii, cu diagnosticul de traumatisme multiple. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

SURSA: monitorulsv.ro

Comentarii