O femeie din Caracal s-a „relaxat” dezbrăcată într-un parc din Arad, ca la nudişti

marți, 22 august 2023, 09:54
2 MIN
 O femeie din Caracal s-a „relaxat” dezbrăcată într-un parc din Arad, ca la nudişti

O femeie din Caracal, aflată în trecere prin Arad, a fost amendată după ce a făcut plajă dezbrăcată într-un parc din oraş. Pentru gestul ei a fost sancţionată de poliţişti.

"În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, poliţiştii locali arădeni au identificat şi amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând plajă nud într-un parc", au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale, potrivit antena3.ro.

"Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui 'loc de muncă'", au mai precizat poliţiştii.

Femeia le-a declarat agenţilor de poliţie că, după ce şi-a cumpărat mâncare de la un supermarket din zonă, a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului.

Poliţiştii i-au întocmit un proces verbal şi au amendat-o cu suma de 400 de lei.

Comentarii