O femeie i-a ameninţat cu cuţitul pe doi tineri ce nu purtau mască de protecţie

vineri, 19 martie 2021, 13:23
1 MIN
 O femeie i-a ameninţat cu cuţitul pe doi tineri ce nu purtau mască de protecţie

Deborah Fudge, o bătrână de 63 de ani din Anglia, a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri pe motiv că aceştia nu stăteau la distanţă de ea într-un magazin.

Incidentul s-a petrecut în Grimsby, oraş-port la Marea Nordului. Bătrâna se afla la cumpărături, cu un troler, în momentul în care a început să se simtă ofensată de comportamentul a doi tineri, băiat şi fată. Bătrâna le-ar fi solicitat celor doi să respecte măsurile de combatere a coronavirusului, respectiv să stea la cel puţin doi metri de ea, în condiţiile în care aceştia nici n-ar fi purtat măşti de protecţie.

Tinerii i-au spus că distanţa dintre ei este mai mare de doi metri, moment în care bătrâna şi-a pierdut cumpătul, a scos un cuţit din troller şi a început să-i ameninţe pe cei doi spunându-le că "se pot întâmpla lucruri urâte dacă mai sunteţi obraznici". A fost momentul în care tânăra a început să se teamă pentru sănătatea ei şi a apelat la paznicul magazinului care a recunoscut că bătrâna s-a purtat urât şi cu el.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii