O mamă și fiica ei de 4 ani, ucise pe trotuar după ce șoferul unui Audi s-a luat la întrecere cu un BMW

joi, 19 ianuarie 2023, 08:00
2 MIN
 O mamă și fiica ei de 4 ani, ucise pe trotuar după ce șoferul unui Audi s-a luat la întrecere cu un BMW

O tânără mamă din Marea Britanie și fiica ei numai patru ani au murit au murit spulberate de un Audi, al cărui șofer se luase la întrecere cu un BMW, relatează Daily Mail.

Tragedia s-a produs luni dimineață, în jurul orei 8:30, pe o șosea din Leeds. Justyne Hulboj, în vârstă de 27 de ani își ducea fiica la grădiniță. Mergeau pe trotuar când au fost lovite de bolidul care s-a oprit apoi în zidul unei reprezentanțe Jaguar, potrivit strileprotv.ro.

„Am auzit Audiul TT când își tura motorul la culoarea roșie a semaforului. Apoi a zburat pe șosea. Nu am văzut accidentul, dar apoi s-a dezlănțuit iadul”, a declarat un martor.

„Șoferul era la semafor, tura motorul. A pornit și după 200 de metri i-a lovit pe cei doi pe trotuar”, a spus un al martor.

Localnici spun că mulți șoferi gonesc cu viteză pe șoseaua respectivă, ca pe o pistă de curse și ignoră complet limitele de viteză, deși drumul este unul destul de aglomerat.

Potrivit polițiștilor, autoturismul alb, marca Audi, implicat în accident mergea „în convoi” cu un BMW de culoare gri, iar șoferii celor două autoturisme s-ar fi luat la întrecere.

Tânăra mamă și fiica ei de patru ani au fost declarate moarte la sosirea echipelor de intervenție. Șoferul care a produs tragedia a fost rănit și transportat la spital, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Poliția a demarat o anchetă, iar cei doi șoferi, de 26, respectiv 34 de ani, au fost arestați.

Comentarii