O recunoașteți? Așa arată fără machiaj o vedetă din România

marți, 22 martie 2022, 09:10
2 MIN
 O recunoașteți? Așa arată fără machiaj o vedetă din România

Loredana Groza este una dintre cele mai atente persoane publice de la noi din țară în ceea ce privește modul în care arată. De curând, artista a fost surprinsă de paparazzii de la click.ro pe străzile din Capitală și a luat prin surprindere pe toată lumea.

Aceasta era îmbrăcată extrem de lejer, în timp ce se afla într-o sesiune de cumpărături, dar ceea ce a atras atenția au fost diferențele fizice dintre modul în care apare pe Instagram și cel în care a fost surprinsă.Loredana Groza, criticată pentru schimbările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului

Modul în care Loredana arată a reprezentat un subiect de discuție pentru foarte multe persoane. Aceasta a trecut prin schimbări fizice extrem de mari în decursul anilor și niciodată nu a recunoscut cum că ar avea vreo operație estetică. În urmă cu ceva timp, aceasta a fost criticată dur pentru modul în care se prezintă, iar un chirurg a vorbit despre operațiile estetice pe care aceasta le-ar avea.

„Vai de capul tău cum ai ajuns…”, „Ești penibilă. Dacă pozele tale nu sunt editate la maximum, atunci nu sunt ale nimănui”, „Prea mult Photoshop”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Loredana le-a primit.„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei…

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolut”, a spus Nico Ferariu, chirurg estetician, conform cancan.ro.

Comentarii