O secretară, făcută de PNL subprefect în Olt

miercuri, 03 februarie 2021, 23:44
1 MIN
 O secretară, făcută de PNL subprefect în Olt

Un post de subprefect de Olt va fi ocupat de Fănel Bădici, de la USR, iar celălalt de Ana Ciaușu, de la PNL, cu o carieră de secretară, relatează NewsWeek. Numirile vin după ce coaliția PNL-USRPLUS-UDMR a decis ca prefecții și subprefecții să fie numiți politic.

Potrivit presei locale, Florin Bădici a candidat în 2012 pentru un post de consilier local PSD, în localitatea Izbiceni.

Candidatura sa, din partea PSD, pentru consiliul local din comuna Izbiceni, este cuprinsă într-un document intern al PSD, semnat în consecință de Paul Stănescu. Numele președintelui USR Olt se găsea pe poziția cu numărul 8 pe lista PSD. Bădici a intrat în USR după alegerile parlamentare din 2016 și din februarie 2020 este președintele USR Olt. 

Celălalt subprefect, Ana-Maria Ciaușu, nominalizat de PNL, a terminat facultatea de management din cadrul universității de științe agricole din București la 39 de ani. Prima slujbă consemnată în biografia ei este de secretar la SC Medcenter, în 2004, când avea 27 de ani. Timp de zece ani, aceasta a fost ocupația lui Ciaușu, secretar. În 2014, a devenit referent al unui birou parlamentar.

Citiți mai mult pe NewsWeek.

Comentarii