Opera Iași: Messa da Requiem, de Giuseppe Verdi, în ziua Sfintei Parascheva

marți, 27 septembrie 2022, 11:35
1 MIN
 Opera Iași: Messa da Requiem, de Giuseppe Verdi, în ziua Sfintei Parascheva

Opera Națională Română din Iași a pus în vânzare, în această săptămână, biletele de intrare la spectacolele lunii octombrie.

Prima reprezentație a lunii viitoare, „Un ballo in maschera”, de Giuseppe Verdi, care a avut premiera stagiunea trecută, va avea loc pe 12 octombrie.

Două zile mai târziu, de Sfânta Parascheva, va putea fi urmărită o nouă creație a lui Verdi, „Messa de Requiem”, o lucrare vocal-simfonică cu o puternică încărcătură spirituală.

Apoi, pe 16 octombrie este programat celebrul musical „Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers, eveniment care va avea loc, la fel ca primele două amintite, în Sala Mare.

Finalul lunii va fi intens, cu câte o reprezentație în fiecare seară.

Pe 28, în foaierul teatrului liric ieșean, spectatorii sunt invitați la „Muzică de film și musical în recital”, iar pe 29 și 30, în Sala Mare, la „Romeo și Julieta”, de Serghei Prokofiev. Spectacolul de balet amintit este prima premieră a stagiunii 2022-2023.

Biletele de intrare la evenimentele lunii octombrie, care vor începe la ora 18:30, pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro sau de la Agenția Operei.

Comentarii