Ovidiu Burcă (Dinamo) – Nu ştiu dacă meciul cu Politehnica Iaşi este decisiv pentru promovare

luni, 24 aprilie 2023, 14:51
2 MIN
 Ovidiu Burcă (Dinamo) – Nu ştiu dacă meciul cu Politehnica Iaşi este decisiv pentru promovare

Antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă meciul cu CSM Politehnica Iaşi, din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, va fi decisiv pentru promovarea echipei sale în Superligă şi că nu vrea să pună o presiune suplimentară în acest sens pe jucătorii săi.

"Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care a rezolvat ecuaţia promovării în acest an şi îi felicit pentru asta. E o echipă care ne-a pus foarte multe probleme din punct de vedere tactic în meciul tur, pe care l-am pierdut din păcate cu 0-1. Simt că suntem pregătiţi să facem un meci bun, contra unei echipe care face un pressing bun. O să încercăm să facem jocul pe care îl facem de obicei, să avem mai multă claritate. Sper să găsim cele mai bune soluţii. Sper să fiu inspirat. Nu aş vrea să pun presiunea asta pe acest meci, nu ştiu dacă este un meci decisiv. Mai sunt multe puncte puse în joc. Pentru noi însă e important să câştigăm să revenim la jocul de la meciul cu Oţelul, pe care l-am controlat şi a fost un meci aproape perfect", a declarat Burcă.

Tehnicianul a precizat că moralul jucătorilor este destul de bun, după ce în etapa trecută a pierdut derby-ul cu CSA Steaua, cu scorul de 0-2.

"Moralul nostru este bun, am avut o săptămână la dispoziţie să ne revenim. Am pierdut un meci pe greşelile noastre. În mare au fost şi lucruri bune în meciul cu Steaua", a mai spus Burcă.

Dinamo va întâlni formaţia CSM Politehnica Iaşi, marţi, de la ora 20:00, pe stadionul Arcul de Triumf, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii a II-a. În acest moment, Dinamo ocupă locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. AGERPRES

 

Comentarii