Pădurar ucis de hoţii de lemne?

sâmbătă, 14 septembrie 2019, 01:50
1 MIN
 Pădurar ucis de hoţii de lemne?

 Răducu Gorcioaia, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în maşină cu leziuni în zona capului.

 

Un pădurar a fost găsit mort lângă o pădure din comuna Sireţel. Acesta a fost găsit în interiorul autoturismului său cu lovituri la cap. Cel care a dat alarma autorităţilor a fost un sătean care a sunat la 112 în jurul orei 7 dimineaţa. Imediat, o ambulanţă de la Paşcani a mers la faţa locului, unde s-a încercat resuscitarea bărbatului găsit, însă nu s-a putut face nimic.

În schimb, medicii de pe ambulanţă au sesizat poliţiştilor că bărbatul mort avea leziuni în zona capului. Imediat, criminaliştii de la poliţie au mers la faţa locului şi au preluat probe. Aceştia au identificat cadavrul, pădurarul numindu-se Răducu Gorcioaia, în vârstă de 50 de ani, şi domicilia în satul Slobozia. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, în vederea stabilirii cauzei morţii.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, pădurarul lucra pentru Ocolul Silvic Paşcani şi mersese pe timpul nopţii în pădurea respectivă deoarece avea o sesizare că se aud mai multe drujbe. Ieri, reprezentanţii Ocolului Silvic au găsit mai mulţi arbori tăiaţi în zonă. 

 

 

Comentarii