Patru indivizi care au tâlhărit un câştigător la păcănele au stat după gratii între 3 şi 5 ani

sâmbătă, 14 ianuarie 2023, 10:50
2 MIN
 Patru indivizi care au tâlhărit un câştigător la păcănele au stat după gratii între 3 şi 5 ani

Patru indivizi care au comis în luna martie a anului trecut o tâlhărie la Ostra, victima fiind atacată în casă şi deposedată de o borsetă în care avea o sumă mare de bani, pe care o câştigase anterior la o sală de jocuri, şi-au aflat pedepsele finale prin sentinţa de vineri, 13 ianuarie, a Curţii de Apel Suceava.

Pedepsele sunt cele stabilite de judecătorii de la Gura Humorului, cu uşoare modificări la unul dintre autori. Cei patru au de executat între 3 ani şi 5 ani şi 3 luni de închisoare, pedepse importante aşadar, pe măsura faptelor am spune.

Pe 13 martie anul trecut, poliţiştii de la Ostra au fost sesizaţi verbal de un localnic de 41 de ani, care a anunţat că în noaptea precedentă mai multe persoane au intrat în locuinţa sa, l-au agresat şi i-au sustras suma de 55.000 de lei. Bărbatul prădat stătea într-o locuinţă pusă la dispoziţie de Primăria comunei Ostra, după ce i-a ars casa.

Bărbatul era cunoscut în zonă ca un împătimit al jocurilor de noroc. Ulterior, s-a stabilit că acesta câştigase suma pe care o avea în casă la săli de jocuri din Ostra, Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc. Informaţia că acesta a câştigat a ”transpirat” în mediul infracţional din zona Frasin – Gura Humorului.

Pe acest fond, pe timp de noapte, bărbatul s-a trezit în casă cu patru bărbaţi, care l-au deposedat prin ameninţare de borseta pe care o avea la brâu. În borsetă, bărbatul avea suma de 55.000 de lei, a declarat acesta iniţial.  

Poliţia oraşului Frasin a continuat cercetările în acest caz grav de furt prin violenţă, iar pe 13 aprilie a obţinut mandat pentru a efectua şase percheziţii domiciliare, fiind ridicate mai multe bunuri şi obiecte care au adus probe în plus. Percheziţiile s-au derulat la Frasin şi Gura Humorului.

Vezi mai multe detalii pe monitorulsv.ro

Comentarii