Pedofil prins de o polițistă îmbrăcată ca o școlăriță

joi, 27 aprilie 2023, 17:09
3 MIN
 Pedofil prins de o polițistă îmbrăcată ca o școlăriță

O polițistă s-a îmbrăcat în școlăriță pentru a prinde în flagrant un pedofil periculos. După mai multe zile de pândă, perversul a atacat-o. Doar așa a reușit să-l bage după gratii.

Danni Brooke a fost o polițistă care a lucrat în multe cazuri sub acoperire și a avut de-a face cu infractori periculoși. Ea și-a povestit experiențele într-un podcast, relatând și cum a îmbrăcat uniforma de școlăriță, pentru că doar așa putea să atragă în capcană un pedofil care nu fusese prins până atunci.

Danni Brooke a părăsit Poliția metropolitană din Londra în 2013, după aproximativ 10 ani de operațiuni sub acoperire, prin care a reușit să doboare prădători sexuali și traficanți de droguri, arată publicația Daily Star.

„A fost un tip care era vizat în peste 120 de infracțiuni. A început cu atingeri indecente, apoi faptele au devenit din ce în ce mai grave” a început fosta polițistă.

Danni a petrecut două săptămâni îmbrăcată ca o școlăriță, mergând pe străzi ca să-l atragă în capcană. Colegii ei încercaseră să-l prindă, dar de fiecare dată, individul scăpase, așa că au folosit-o pe ea ca momeală.

„Mi-au dat o uniformă școlară și m-au întrebat: "Poți să te duci să o îmbraci?"

Și timp de două săptămâni am stat în această zonă unde credeam că ar putea să apară." și-a amintit ea.

Inițial, se părea că operațiunea era un eșec, pentru că după două săptămâni de pândă nu a existat niciun semn de la făptaș. Lui Brooke i s-a spus chiar să renunțe și era pe punctul să se îndrepte spre casă, când a observat un bărbat care se strecura în spatele ei.

„M-am întors și am văzut un tip cu o pălărie neagră închisă la culoare, cu o jachetă, toate hainele închise la culoare, care se strecura după colț. Așa că am început să merg și am auzit [pași] în spatele meu. Nici nu am apucat să mă întorc și el m-a apucat de gât, m-a tras pe podea și a ejaculat peste mine."

În câteva secunde, alți polițiști, care așteptau ca bărbatul să își facă apariția, au sărit pe el și l-au reținut, iar curajoasa polițistă a reușit chiar să filmeze agresiunea.

„Aveam o cameră de filmat în rucsac și [l-am] surprins desfăcându-și pantalonii, masturbându-se până ce a pus mâna pe mine și a ejaculat."

Perversul a ajuns la închisoare, iar victimele sale au primit, în sfârșit, dreptatea pe care o meritau.

„Primisem o scrisoare de la [una dintre mamele victimelor]. Mi-a scris o scrisoare de mulțumire în care îmi spunea că fiica ei nu mai lua somnifere" și-a mai amintit polițista.

Sursa: stirileptotv

Comentarii