Petrecere surpriză pentru Messi în camera de hotel la împlinirea a 34 de ani

vineri, 25 iunie 2021, 13:00
1 MIN

Lionel Messi a împlinit vârsta de 34 de ani, iar jucătorul argentinian își aniversează ziua de naștere departe de familia sa. Cu toate acestea, Messi nu și-a sărbătorit singur aniversarea, ci alături de tot lotul Argentinei de la Copa America.

Coechipierii săi de la echipa națională a Argentinei au profitat de ocazie și au fost primii care i-au urat ”la mulți ani” vedetei de la Barcelona și au sărbătorit alături de Messi.

La miezul nopții, jucătorii argentinieni au luat un tort și au intrat în camera lui Lionel Messi pe care o împărțea cu noul său coechipier de la Barcelona, Sergio Aguero.

De la mica petrecere organizată pe loc în camera lui Messi și a lui Aguero nu au lipsit nici cadourile. Angel Di Maria, Nicolas Otamendi și ceilalți jucători argentinieni i-au dăruit sextuplului câștigător al Balonului de Aur, printre altele, și o sticlă uriașă de apă, o șapcă și o sticlă de vin.

Messi s-a bucurat foarte tare de prezența colegilor săi și părea foarte încântat atunci când analiza cadourile primite. Singurul care nu a părut încântat de mica petrecere a fost Sergio Aguero care s-a ”baricadat” în pat și și-a tras pătura peste el, în încercarea de a dormi.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii