Politehnica: Tot pe drum, pe drum, pe drum

sâmbătă, 02 noiembrie 2019, 02:43
2 MIN
 Politehnica: Tot pe drum, pe drum, pe drum

 

Reveniţi joi seara de la Buzău, unde au jucat în Cupa României, fotbaliştii Politehnicii Iaşi pleacă mâine spre Giurgiu, pentru meciul de luni cu Astra, din campionat

Politehnica Iaşi este tot pe drumuri în această săptămână. Revenită în cursul nopţii de luni spre marţi de la Botoşani, unde a jucat partida contra CFR Cluj, din prima etapă a returului Ligii I de fotbal, cotată a fi acasă, echipa ieşeană a mai bifat o deplasare la mijlocul săptămânii. Poli a plecat miercuri dimineaţă la Buzău, de unde a revenit joi seară, după ce a trecut de echipa de liga a treia Metalul, în optimile de finală ale Cupei României. Nu a fost ultimul drum al trupei pregătite de Mihai Teja în această săptămână. Duminică seară, Poli va pleca la Bucureşti, cu avionul, pentru confruntarea cu Astra Giurgiu, de luni, din runda a XV-a a Ligii I de fotbal.

Duelul cu giurgiuvenii a fost prefaţat ieri, într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal Mihai Teja şi jucătorul Ovidiu Horşia.

Tehnicianul a apreciat, din nou, că disputa are un grad ridicat de dificultate. “Este un meci greu. Poate părea un clişeu, pentru că spun de fiecare dată acest lucru, însă, sincer, aşa e. Fiecare partidă este dificilă, nu poţi spune că poţi câştiga lejer vreun meci. Astra e o echipă bună, puternică, cu jucători capabili să facă diferenţa. Prin prisma individualităţilor, Astra pare favorită, dar noi avem un grup bun. Gazdele au o mulţime de jucători buni, nu doar Budescu” a spus Teja, care a avut cuvinte de apreciere la adresa antrenorului principal al giurgiuvenilor, Bogdan Andone, ce i-a fost “secund” la FCSB: “E un caracter bun, a obţinut câteva rezultate bune în campionat”.

Horşia a mers pe aceeaşi idee cu a antrenorului: “Va fi un meci greu. Astra are un lot valoros, mai ales în atac. Vrem să obţinem maximum din acest meci. Personal, îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri şi să ajut echipa”.

Disputa dintre Astra şi Poli, de luni, va începe la ora 18:00. Mihai Teja a spus că la Giurgiu nu se va putea baza pe accidentaţii Frăsinescu şi Radu precum şi pe Loshaj, care este suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene Abia veniţi, gata de plecare

Comentarii