Povestea reporterului fără o mână. La naştere a fost aruncat la morga spitalului

joi, 31 octombrie 2019, 08:45
2 MIN
 Povestea reporterului fără o mână. La naştere a fost aruncat la morga spitalului

Un tânăr fără o mână a devenit un model de urmat pentru întreaga lume. Deşi a rămas fără mâna stângă la naştere, el nu se consideră o persoană cu handicap şi a devenit unul dintre reporterii Observatorului de la Antena 1. 

Cristi Georgescu va împlini 31 de ani pe 25 decembrie. Însă viaţa sa nu a fost una uşoară şi asta din cauza unui medic care, la naştere, i-a retezat o mână. Invitat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, Cristi a povestit ce s-a întâmplat la naşterea lui. Mâna i-a fost retezată la naştere Cristi s-a născut în 1987, la Maternitatea Ploieşti. În acea zi, un doctor a decis că mama sa, deşi a avut o sarcină fără probleme, trebuie să facă cezariană. Când doctorul a tăiat burta mamei, a secţionat şi mâna stângă a bebeluşului. În timp ce mama sa a fost internată la Terapie Intensivă pentru că nu se simţea bine, copilul a fost trimis direct la morga spitalului.

Încercând să ascundă îngrozitoarea faptă, medicii au refuzat să îi dea mamei detalii despre noul născut. Cristi, găsit la morgă O asistentă a mai dat un ultim tur prin sala de morgă, unde l-a găsit pe Cristi, care se zbătea pe podea. Atunci ea şi-a dat seama că bebeluşul trăieşte. Deşi a petrecut trei ore pe podea, el a supravieţuit. Copilul a fost băgat de urgenţă în sala de operaţii unde i-a fost cusută rana. Apoi a fost băgat la incubator şi a petrecut un an întreg în spital.

Citiţi întreaga poveste pe unica.ro

Comentarii