Predicțiile brokerului fugar. Cazul de la Caracal se va termina printr-o sinucidere

joi, 01 august 2019, 11:32
1 MIN
 Predicțiile brokerului fugar. Cazul de la Caracal se va termina printr-o sinucidere

Brokerul controversat Cristian Sima, cel care și-a câștigat renumele de a spune lucrurilor pe nume în chestiuni care au legătură cu politicienii și serviciile secrete, vede asemănări între cazul Caracal și celebrul scandal Hexipharma.

Cazul de față ar fi "mai complicat și mai grav" decât pare, spune omul de afaceri, și este posibil ca acesta "la fel ca Hexipharma să se termine, subit, printr-o sinucidere sau printr-un accident":

"Nu am comentat cazul Alexandra si nu vreau sa intru in isteria nationala generata de el. Am insa o presimtire, cazul e mult mai complicat si mai grav decit pare si la fel ca Hexipharma se va termina, subit, printr-o sinucidere sau printr-un accident. Apoi va deveni o alta Elodia perpetua. Lumea va continua sa bata cimpii pe fb dar adevarul nu-l veti afla niciodata", a scris Cristian Sima pe Facebook.

Acesta mai scrie: "aveti rabdare, eu nu comentez, vom avea surprize mari in cazul asta, nu e vorba de un ucigas in serie si nu stiu daca ee e criminalul, nu ca l-as simpatiza cumva, dar e ciudat ca nu stie ce a facut cu cadavrele", mai spune brokerul.

realitatea.net

Comentarii