Premierul Cîţu s-a plâns în şedinţa conducerii PNL de miniştrii Voiculescu, Năsui şi Ghinea

luni, 08 februarie 2021, 21:00
1 MIN
 Premierul Cîţu s-a plâns în şedinţa conducerii PNL de miniştrii Voiculescu, Năsui şi Ghinea

Premierul Florin Cîţu s-a plâns în şedinţa conducerii PNL de astăzi de colaborarea din guvern cu miniştrii Vlad Voiculescu (Sănătate), Claudiu Năsui (Economie) şi Cristian Ghinea (Fonduri Europene), au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Cîţu le-a transmis colegilor din partid că cei trei miniştri i-ar crea probleme de comunicare şi a dat exemple din ultimele două săptămâni, cu anunţuri publice sau poziţionări ale acestora despre care a spus că sunt în contradicţie cu deciziile adoptate în guvern. La Voiculescu a exemplificat cu declaraţiile legate de amendarea medicilor care administrează vaccinurile rămase neconsumate la finalul zilei către persoane neincluse pe listele de programări, la Năsui a vorbit despre măsurile de sprijin ale antreprenorilor, iar la Ghinea – despre declaraţiile pe tema PNRR.

Discuţiile din şedinţa conducerii PNL s-au rezumat la constatarea nemulţumirilor, iar liberalii au convenit să comunice ”mai consecvent” măsurile guvernamentale. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut că au existat discuţii despre poziţionările diferite ale unor miniştri, fără să dea exemple punctual.

 

 

Comentarii