Prima reacție oficială a Kamilei Valieva după dezastrul de la Olimpiadă

marți, 22 februarie 2022, 13:35
1 MIN
 Prima reacție oficială a Kamilei Valieva după dezastrul de la Olimpiadă

Kamila Valieva a încheiat pe locul patru în concursul individual feminin de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Considerată favorită pentru titlul olimpic, rusoaica de 15 ani nu a făcut față presiunii scandalului în care a fost implicată după ce a a fost depistată pozitiv la trimetazidină la un control antidoping efectuat pe 25 decembrie în cursul Campionatelor Rusiei, de către Agenţia rusă antidoping (RUSADA). Sportiva a avut o evoluţie slabă în programul liber, căzând şi dezechilibrând-se de mai multe ori, şi a ratat clasarea pe podiumul olimpic.

"Vă mulțumesc tuturor! Sunt recunoscătoare! Mereu îmi voi aminti, vă voi mulțumi și voi patina pentru voi. Prima mea Olimpiadă s-a încheiat și vreau să le mulțumesc celor care m-au îndreptat spre cel mai mare eveniment din viața mea de sportiv – antrenorilor mei. Cu voi alături de bine, mă simt protejată și pregătită să trec orice test. Vă mulțumesc că mă ajutați să fiu mai puternică", a fost primul mesaj transmis de Valieva după participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Aflați amănunte de pe sport.ro.

Comentarii