Producător TVR ignorat de poliție după ce a sunat la 112 pentru ajutor: „Dacă vă puteţi mişca, dacă nu e cu sânge, cu foc, nu venim”

joi, 26 septembrie 2019, 10:16
2 MIN
 Producător TVR ignorat de poliție după ce a sunat la 112 pentru ajutor: „Dacă vă puteţi mişca, dacă nu e cu sânge, cu foc, nu venim”

Cristina Ţilică, producător la Televiziunea Română, a fost trimisă la plimbare, miercuri, de către poliţistul care a preluat apelul ei la 112, unde sunase pentru a anunţa că este agresată într-un magazin din Bucureşti de către doi angajaţi.

“Ruşine #112! #RusinePolitia Română! Am nevoie urgentă de un bun avocat! Am sunat astăzi la Serviciul 112 în timp ce eram agresată fizic şi verbal de 2 angajaţi ai magazinului Best Market din Teiul Doamnei nr 8. Mi-au făcut legătura la poliţie iar poliţistul mi-a spus: Calmaţi-vă, doamnă, dacă vă puteţi mişca, dacă puteţi vorbi, dacă nu e cu sânge nu venim, dacă nu e cu foc, nu venim! Am închis telefonul”, a scris Cristina Ţilică pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, angajata TVR a mai precizat că la al doilea apel la 112 i s-a transmis că va fi trimis la faţa locului un echipaj al jandarmeriei, care nu a mai ajuns:

“Am sunat eu la Secţia 7 de poliţie, a catadicsit un echipaj de la secţie să vină. Am sunat din nou la 112 să întreb dacă mai vine echipajul de la jandarmerie şi mi-au spus că nu mai vin, au trimis de la secţie! Poliţiştii de la Secţia 7 de poliţie au spus că la ei a ajuns doar informaţia potrivit căreia între mine şi cei 2 angajaţi care mi-au spart telefonul şi m-au lovit a fost doar un schimb de replici!!!Deşi eram bruscată şi împinsă în timp ce îi filmam, deşi mi-au luat telefonul din mână şi l-au spart de ciment, am reuşit să-i filmez pe agresori Ps: Angajaţii magazinului au vrut să mă oblige să părăsesc magazinul fiindcă au fost amendaţi de câteva ori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice!”

Comentarii