Prof. Ispas nu e singurul. Robin Simion: Goliciunea staţiunilor, rezultatul a 30 de ani de bătăi de joc

joi, 21 iulie 2022, 14:42
2 MIN
 Prof. Ispas nu e singurul. Robin Simion: Goliciunea staţiunilor, rezultatul a 30 de ani de bătăi de joc

Gabriel Liviu Ispas, profesor universitar, arată ce lipseşte turismului românesc, în contextul "corului de bocitoare care plânge azi soarta turismului". "Corul bocitoarelor, mai mult sau mai puţin profesioniste, plânge azi soarta turismului românesc! Dar nimeni nu se uită la turistul român. Aceiaşi îmbuibaţi, picoli în vremea privatizării, azi mari patroni, ne explică, perfect agramat, că problema e la cei care vor să îşi gătească în hoteluri!

E uşor a spune că turistul e cel necivilizat! Nu preţurile nesimţite, nu lipsa calităţii, nu puterea de cumpărare! Ce oferi tu, hotelier român pentru 100 euro/noapte? Cine a fost între cei care au dezvoltat apart-hotelurile? Nu domnia ta, sprijinit fiind de toate regimurile politice? Vă plăceau carele alegorice ale lui Mazăre, dar nu vă uitaţi la transformarea statiunii Mamaia într-un cartier de blocuri!

În pandemie, bani la horeca…săracii, cât au suferit! Minciună, au suferit şi suferă angajaţii…dar cine să înţeleagă politicile economice?

Sudul litoralului a fost distrus de privatizările imbecile! După 20 de ani, sudul revine!

Mamaia-Năvodari se sufocă în propriul miros pestilenţial! E doar imaginea sfârşitului unei epoci!

În timp ce avem un minister al turismului (care turism?), în Lefkada te întâmpină un banner sugestiv: bine aţi venit, fraţi români!

Se mai poate face ceva? DA, dar primul pas e să fie scoşi proştii din funcţiile publice! Vai, ce-am zis!", a scris prof. Ispas pe Facebook.

Activistul Robin Simion a criticat şi el situaţia litoralului românesc. 

"Vai!

Ce vaiete se aud dinspre hotelierii, plăjarii şi clubarii din Mamaia.

"E goală staţiunea! Cel mai slab sezon de 30 de ani încoace!"

Ce nu pot ei să înţeleagă este că goliciunea staţiunii este rezultatul a 30 de ani de bătaie de joc din partea lor. Servicii de doi lei, cu preţuri explodate, plaje execrabile, bătătorite şi pline de mizerie, mâncare proastă şi scumpă, hoteluri cu preţuri mai mari decât în multe ţări din Europa, angajaţi plini de ei, patroni cu atitudine de zei care se uită din Olimp la muritorii care le cumpără serviciile cu preţuri explodate.

Acum a venit nota lor de plată.

Sper să dea faliment şi să se reinventeze în nişte afaceri normale, cu dezvoltare normală, cu planuri pe termen lung. Nu doar "vreau să-mi cumpăr mâine Bentley".

Nu doar tunuri şi combinaţii, ci afaceri şi servicii de calitate.

Ne-am săturat de tunuri.

Mai vrem şi pistoale cu apă.

Editare: Am uitat să menţionez lipsa eticii, ilegalităţile comise şi evaziunea fiscală la cote inimaginabile", a scris Robin Simion pe Facebook. 

Cititi materialul integral pe dcnews.ro

 

 

Comentarii