Propagandiștii Kremlinului râd de propriile lor minciuni. Explicația penibilă despre anularea vizitei lui Putin în Africa de Sud

vineri, 21 iulie 2023, 10:39
1 MIN
 Propagandiștii Kremlinului râd de propriile lor minciuni. Explicația penibilă despre anularea vizitei lui Putin în Africa de Sud

Un politolog pro-Kremlin, pe nume Markov, le-a spus rușilor în cadrul emisiunii „60 de minute” a propagandistei Olga Skabeeva de ce a refuzat Putin să zboare în Africa de Sud.Refuzul nu ar fi avut legătură cu arestarea și deportarea lui la Curtea Penală Internațională de la Haga. 

Încercând să justifice lașitatea președintelui rus, el a spus că Statele Unite și Marea Britanie ar putea să-i doboare avionul cu o rachetă.Cu toate acestea, versiunea lui Markov s-a dovedit a fi atât de ridicolă și neconvingătoare, încât nici măcar Skabeeva nu a crezut-o, și a început să râdă întrerupând programul pentru o pauză publicitară, potrivit ziare.com.

Cu o zi înainte, Kremlinul a anunțat oficial că Putin nu va merge în Africa de Sud pentru summitul BRICS, confirmând efectiv izolarea internațională a lui Putin.Mandatul de arestare pentru Putin a impus restricții serioase asupra circulației sale în afara Rusiei, deoarece dictatorul rus se teme de arestare și deportare la Haga pentru crimele comise în Ucraina. 

Comentarii