Protest inedit: Preferăm să stăm pe întuneric decât să cumpărăm gaze şi petrol de la Putin!

joi, 03 martie 2022, 20:12
1 MIN
 Protest inedit: Preferăm să stăm pe întuneric decât să cumpărăm gaze şi petrol de la Putin!

Un protest inedit va avea loc în această seară în Londra şi Roma. Pe fondul războiului din Ucraina, oamenii vor stinge luminile în case, iar clopotele  vor bate. 

“Fac un apel la voi: Ştiu că fără să vreau am devenit un mic releu de informare pentru câteva mii de oameni, aşa că vreau să vă transmit următorul lucru:

În Londra şi Roma se organizează astăzi un protest inedit. La ora 21:00, ora României se sting luminile din casă şi vor bate clopotele (ale bisericilor cel mai probabil sau clopoţelele cetăţenilor pe balcoane).

Semnificaţia este următoarea: Preferăm să stăm pe întuneric decât să cumpărăm gaze şi petrol de la Putin! Membri ai presei care mă urmăriţi, vă rog promovaţi în ştiri acest protest.  Membri ai guvernului, autorităţilor centrale şi locale care mă urmăriţi, ai culterlor din România, vă rog să luaţi în considerare aderarea la această formă de protest şi în acelaşi timp solidaritate cu Ucraina.

Celor care mă urmăresc, vă rog să daţi mai departe mesajul ăsta şi să stingeţi lumina la ora 21:00 ora României măcar pentru câteva minute!  Mai bine pe întuneric şi frig, decât cu gaze şi petrol de la criminalul Vladimir Putin! Slava Ukraini!”, scrie Radu Hossu pe contul lui Facebook.

Comentarii