Radu Andrei Tudor, crainicul principalului Jurnal al TVR, pleacă la Kanal D

luni, 13 martie 2023, 17:59
1 MIN
 Radu Andrei Tudor, crainicul principalului Jurnal al TVR, pleacă la Kanal D

Plecare importantă din TVR. Este vorba de Radu Andrei Tudor, cel care prezintă principalul Jurnal al TVR, cel de la ora 20.00. Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Paginademedia.ro, Radu Andrei Tudor urmează să plece în grupul turcesc Kanal D.

Cine sunt prezentatorii de ştiri de la Kanal D în prezent? În acest moment, jurnalul principal al Kanal D, cel de la ora 19.00, este prezentat, prin rotaţie, de Cristian Sabbagh (în timpul săptămânii) şi de Silvia Ioniţă (în weekend). Garnitura de prezentatori îi mai cuprinde pe Simona Pătruleasa, Cristina Dorobanţu şi Ilinca Obădescu.

Deocamdată nu se ştie jurnalul pe care îl va prezenta Radu Andrei Tudor şi nici dacă va fi la Kanal D sau la Kanal D 2, post pe care turcii se pregătesc să îl lanseze în aprilie.

Informaţia despre plecarea lui Radu Andrei Tudor a fost publicată iniţial pe Facebook de Dorin Chioţea, jurnalist TVR, fost şef al departamentului sport din Televiziunea publică. Chioţea a vorbit despre mutarea prezentatorului, fără a vorbi despre direcţia acestuia.

"Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a anuntat vineri ca va parasi pupitrul Stirilor. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare", a scris pe Facebook Dorin Chioţea. A continuat: " "The NewsMan" – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!"

Mai multe detalii pe paginademedia.ro

Comentarii