Rămășițele unui celebru milionar în criptomonede, găsite într-o valiză de doi copii care jucau fotbal

joi, 27 iulie 2023, 22:40
2 MIN
 Rămășițele unui celebru milionar în criptomonede, găsite într-o valiză de doi copii care jucau fotbal

Poliția a demarat o anchetă pentru crimă după ce rămășițele dezmembrate ale milionarului dispărut Fernando Pérez Algaba, în vârstă de 41 de ani, au fost descoperite de un grup de copii în Argentina în weekend.

 

Cazul macabru a ieșit la iveală după ce un grup de copi au găsit, duminică, în timp ce se jucau fotbal lângă un pârâu din orașul Ingeniero Budge, provincia Buenos Aires, o valiză roșie plină cu părți dintr-un cadavru, a relatat Jam Press, citată de New York Times.

Părinții copiilor au anunțat poliția din Buenos Aires, care a inspectat valiza. Echipajul ar fi găsit înăuntru picioarele și antebrațul victimei, iar un alt braț l-au găsit întreg în pârâu.

Miercuri, autoritățile au descoperit capul și trunchiul bărbatului, care erau dispărute, potrivit El País.

Părțile corpului au fost amputate, ceea ce sugerează că este opera unui profesionist, a relatat presa locală.

Între timp, o autopsie ulterioară a arătat că victima a fost împușcată de trei ori înainte de a fi dezmembrată.

Poliția l-a identificat pe Algaba după amprentele sale digitale și după tatuajele distinctive de pe părțile corpului. Antreprenorul fusese declarat dispărut încă de marțea trecută.

Omul de afaceri acumulase milioane de euro închiriind vehicule de lux și vânzând criptomonede, pe care le anunța frecvent celor 900.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Influencerul, care locuia în Barcelona, Spania, ar fi stat în Argentina timp de o săptămână înainte de presupusa crimă.

Algaba ar fi închiriat un apartament și ar fi trebuit să returneze cheile pe 19 iulie, dar nu a apărut și nici nu a răspuns la telefon, potrivit mărturiei proprietarului imobilului.

Poliția a arestat un suspect în legătură cu moartea lui Algaba. Și, deși motivul din spatele presupusei crime rămâne neclar, autoritățile suspectează că influencerul a fost ucis din cauza numeroaselor sale datorii.

Acesta a marcat un sfârșit tragic pentru omul de afaceri, cunoscut de prieteni sub numele de Lechuga (salată), care a început să lucreze la vârsta de 14 ani.

Mai mult, pe stirileprotv

Comentarii