Ramzan Kadârov, cecenul favorit de la curtea lui Putin, face box cu echipamente Louis Vuitton

miercuri, 05 octombrie 2022, 12:24
1 MIN
 Ramzan Kadârov, cecenul favorit de la curtea lui Putin, face box cu echipamente Louis Vuitton

Ramzan Kadârov, cecenul favorit de la curtea lui Putin, face box cu echipamente Louis Vuitton, arată o fotografie din biroul său. Louis Vuitton a încetat din martie să mai vândă marfă în Rusia. 

Potrivit Nexta TV, care prezintă echipamentele care se află în biroul satrapului pus de liderul de la Kremlin să controleze Cecenia, întregul echipament ar costa 175.000 de dolari. Trusa, care conţine şi un sac de box, a fost produs în ediţie limitată, de doar 25 de exemplare. Oficial, satrapul cecen este un critic al decadenţei vestice, iar marca Luis Vuitton a fost ţinta ironiilor sale.

„Vrem un inamic normal, să fie curajos, ca să le spunem nepoţilor noştri cât de teribil şi de periculos a fost. Cine sunt aceştia? Cum să le spui nepoţilor despre ei?? (…) Chiar mi-e ruşine să vorbesc despre ele şi să scriu despre ele pe canalul meu??‍. Cum să le luăm la ţintă? E păcat. Imaginează-ţi un câmp de luptă în care o astfel de creatură împodobită aleargă spre tine??‍, cu un rucsac Louis Vuitton?, strasuri pe ţeava puştii? şi stilettos?, şi închizi ochii? şi tragi în el orbeşte, pentru că nu poţi să te uiţi!”, a scris el, pe canalul său de Telegram.

Cititi articolul integral pe defapt.ro

 

Comentarii