Raport IML: S-a aflat din ce cauză a murit Andrei, jucătorul de polo de la Dinamo, care s-a stins la doar 23 de ani în timpul unei partide

luni, 28 martie 2022, 16:54
1 MIN
 Raport IML: S-a aflat din ce cauză a murit Andrei, jucătorul de polo de la Dinamo, care s-a stins la doar 23 de ani în timpul unei partide

S-a aflat din ce cauză a murit Andrei Drăghici, jucătorul de polo de la Dinamo, care s-a stins din viaţă la doar 23 de ani, chiar în timpul partidei pe care echipa sa o disputa în Superligă cu Rapid.

Potrivit raportului IML, tânărul ar fi suferit de un defect septal atrial, ceea ce înseamnă o malformație congenitală a inimii. Reamintim că Andrei Drăghici, fiul fostului jucător de fotbal de la FC Bihor, Cristi Drăghici, s-a simţit rău în timpul partidei de polo. 

Sportivul a acuzat o stare de rău, a ajuns cu greu la marginea bazinului, unde a fost ridicat de colegi. În ciuda eforturilor medicilor, pentru Andrei nu s-a mai putut face nimic. Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet.

Clubul Dinamo Bucureşti a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. „Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul”.

Sursa: observatornews

Comentarii