Reacția sârbului Novak Djokovic după ce a fost expulzat din Australia

duminică, 16 ianuarie 2022, 11:57
1 MIN
 Reacția sârbului Novak Djokovic după ce a fost expulzat din Australia

Novak Djokovic a pierdut ultima sa încercare de a rămâne în Australia și de a-și apăra titlul la Melbourne, cu o zi înainte de începerea turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Novak Djokovici a reacționat după decizia magistraților australieni și a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne.

„Sunt extrem de dezamăgit de decizia instanței de anulare a aplicației pentru revizuirea deciziei ministrului de a-mi suspenda viza, ceea ce înseamnă că nu pot sta în Australia și să particip la Australian Open.Novak Djokovic a pierdut ultima sa încercare de a rămâne în Australia și de a-și apăra titlul la Melbourne, cu o zi înainte de începerea turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Respect decizia instanței și voi coopera cu autoritățile relevante în legătură cu plecarea mea din țară.

Nu sunt confortabil cu faptul că atenția în ultimele săptămâni a fost pe mine și sper că acum ne putem toți concentra pe joc și pe turneul ce-l iubesc. Le doresc toate cele bune jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor și fanilor la turneu.

În cele din urmă, aș vrea să mulțumesc familiei mele, prietenilor, echipei, suporterilor, fanilor și conaționalilor mei sârbi pentru sprijinul vostru continuu. Toți ați fost o sursă grozavă de putere pentru mine”, se arată în comunicatul sârbului.

Comentarii