Rednic îl dă în judecată pe Prunea: Aveam o impresie, dar nu credeam că e prost

marți, 23 iulie 2019, 12:08
2 MIN
 Rednic îl dă în judecată pe Prunea: Aveam o impresie, dar nu credeam că e prost

Mircea Rednic s-a decis, îl va da în judecată pe managerul general al clubului Dinamo. După avalanșa de acuzații la adresa "Puriului", fostul tehnician din Ștefan cel Mare a promis că va ajunge în instanță cu oficialul "câinilor".

"O să-l dau în judecată, aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam că e prost. Lângă biroul lui este și biroul de contabilitate, la 10 metri, să meargă să vadă cât a încasat firma fiicei mele. Decât să ne împrumutăm ca alții pe la Gigi Becali sau bănci am zis că dacă pot să ajut, de ce să nu ajut. Am înregistrarea, domnul să vină să probeze.

(n.red. – relația cu suporterii) Bazată pe respect, eu nu îi judec pe ei ce fac, nu pot să îi influențez, așa gândesc suporterii.

(n.red. – despre Prunea) Băiatul, săracul, este pierdut. Negoiță asta vrea, a încercat cu Dănciulescu, dar el are coloană vertebrală. Așa e când vorbește gura fără cap, să plătească.

Eu l-am sunat pe doctor care poate să-mi spună exact care este situația lui Eugen, eu cu doctorul am lucrat atât timp, am rămas prieteni. Normal că am sunat și m-am interesat de sănătatea lui. Îmi pare rău pentru el și nu-i înțeleg pe suporteri, ok ai ceva cu conducerea, dar el chiar nu merită.

N-am vrut să mai apar în presă din momentul în care am fost demis.

Niște cuvinte de colțul străzii, cuvinte de conducător la Dinamo, ce caută băiatul ăsta aici nu înțeleg", a declarat Mircea Rednic.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Comentarii