Robowash – Spalatorie auto Robotizata in Iasi (P)

vineri, 18 noiembrie 2022, 12:09
3 MIN
 Robowash – Spalatorie auto Robotizata in Iasi (P)

Orice conducător auto apelează din când în când la o spălătorie auto pentru a-și întreține mașina. De cele mai multe ori, însă, ne confruntăm cu timpul îndelungat petrecut la spălătorie, murdărirea hainelor sau inhalarea de vapori ai unor substanțe chimice cu potențial alergen. Toate aceste dezavantaje vor dispărea dacă veți apela la Robowash, o spălătorie auto din Iași robotizată.

Ce este Robowash? – spalatorie auto robotizata in Iasi

Robowash este prima spălătorie auto din Iași complet robotizată. Cel mai apreciat și modern tip de spălătorie auto din lume a ajuns și la noi. Conceptul Robowash a apărut din necesitate: necesitatea de a nu mai pierde mult timp în spălătorie, necesitatea de a beneficia de un serviciu mai calitativ pentru mașină, necesitatea de a nu ne mai uda și de a nu mai inhala diverse substanțe chimice. Necesitatea împreună cu evoluția tehnologică au dat naștere acestei spălătorii auto din Iași care atinge cele mai înalte standarde de calitate.

Beneficiile oferite de această spălătorie auto din Iași

În primul rând, spălarea mașinii este complet automată. Cu o simplă apăsare de buton, un robot va lucra la mașina voastră. Întreg procesul este mult mai simplu și eficient, iar spălarea va fi garantat mult mai bună decât dacă ar fi fost realizată manual. Tot automată va fi și uscarea, așadar veți putea da uitării laveta clasică. Iarna nu veți mai avea nicio grijă că mașina voastră ar putea îngheța.

În al doilea rând, timpul câștigat este un factor ce satisface orice client. Mașina va fi spălată și uscată în doar 10 minute, totul în timp ce dumneavoastră vă relaxați în mașină sau beți o cafea. Un proces rapid, simplu și fără batăi de cap, acesta este visul oricărui șofer.

Pe lângă beneficiile evidente menționate anterior, printre avantajele identificate la această spălătorie auto din Iași mai găsim și următoarele:

  • Clătire cu apă caldă pentru a putea proteja mai bine vopseaua și caroseria pe termen lung
  • Program special pentru insectele ce reprezintă o reală problemă în sezonul cald
  • Echipament special care dedurizează apa înainte ca aceasta să ajungă pe mașină
  • Toate programele folosesc apă cu osmoză inversă și astfel se obține un efect hidrofob
  • Opțiunea de a spăla șasiul, lucru foarte important de făcut mai ales iarna când sarea corodează metalul.

Confortul și calitatea merg mână în mână la Robowash. Pentru a beneficia de un plus de confort, aveți opțiunea de a savura o cafea, gustări sau chiar un sandwich delicios cât timp robotul se ocupă de spălarea mașinii.

Pentru ca toată experiența să fie și mai plăcută, aveți opțiunea de plată cu cardul. Așa nu vă veți mai face griji că nu aveți cash la dumneavoastră atunci când doriți să spălați mașina. Vă recomandăm cu încredere spălătoria auto din Iași Robowash pentru un raport calitate-preț excelent și servicii de top pentru mașina dumneavoastră.

Comentarii