România, fără reprezentantă la tenis la Jocurile Olimpice de la Tokyo

marți, 29 iunie 2021, 21:10
1 MIN
 România, fără reprezentantă la tenis la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Președintele Federației Române de Tenis le-a dat o veste proastă fanilor. Ion Țiriac a dezvăluit că nicio jucătoare din țara noastră nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Din câte știu, la tenis, capitolul este închis și niciuna dintre jucătoarele care s-au calificat, nu va participa. Nu pot să le blamez și nici nu pot să le iau gâtul", a declarat Ion Țiriac.

În afara Simonei Halep, la Tokyo calificate erau Patricia Țig și Sorana Cîrstea.

"Acest COVID ne-a speriat pe toți și pe bună dreptate. Toate fetele astea care nu merg, au fost în situația următoare: hotel – turneu de tenis – nimeni împrejur. Joacă, fată, du-te și ia prosopul singură, lasă masca. Ai jucat meciul și du-te înapoi la hotel", a mai spus Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

Halep nu s-a refăcut după accidentarea la gambă şi a trebuit să se retragă din turneu, Ţig a declarat că nu doreşte să participe, iar Sorana Cîrstea nu îndeplinea condiţia de a fi jucat în Cupa Federaţiei, ea anunţând că nu va mai răspunde convocării în echipa României. Totuşi, Cîrstea ar fi putut primi o derogare din partea ITF, la solicitarea FR Tenis, şi juca astfel la JO, dar nu a cerut acest lucru.

Aflați amănunte de pe digisport.ro și news.ro.

Comentarii