Rugby: Poli are asigurat locul VIII

sâmbătă, 25 noiembrie 2023, 18:35
1 MIN
 Rugby: Poli are asigurat locul VIII

Rugbiștii ieșeni și-au învins pe teren proprio megieșii de miazăzi și vor juca pe teren propriu semifinala din turneul V-VIII

Echipa de rugby CS Politehnica Iași (antrenori, Cosmin Rațiu și Mihai Stuparu) a încheiat cu o victtorie prestațiile din grupa A a Ligii Naționale de rugby, dispunând pe stadionul Tepro cu scorul de 32-5 (17-5) de RC Bârlad.. Ieșenii au marcat patru eseuri (Arăriței, Moroșan, Curcan, David), scorul fiind completat-bineînțeles-de Sergiu Michiduță (trei transformări și două penalități), Poli era deja ”fixată” dinainte pe locul II în grupă după mult mai puternica Știința Baia Mare și va juca semifinala pentru locurile V-VIII pe teren propriu cu CS Năvodari (locul III, grupa C). Cele două echipe au fost colege de grupă în prima fază, ambele partide fiind câștigate de dobrogeni: 25-19 și 31-25 (ultima, pe ”Tepro”), însă ambele meciuri au fost echilibrate, după cum arate și scorurile.

În meciul cu bârlădenii, pentru Poli au jucat: Platon, Matei, Cangea –Holbocianu, Ghenea-Budăian, Baboiu, Arăriței-Moroșan, Michiduță – Micu, Curcan, Deliu, Văcaru-Neagu. Au mai jucat: Sandu, David, Vieru-Găină, Stanciuc, Fânariu, Sidău, Husdup și Novac. (www.politehnicaiasi.ro)

 

 

Comentarii