Sângele marocanului acuzat de crimă, pe sutienul fetei aflat în sertarul cu lenjerie

luni, 21 februarie 2022, 16:28
1 MIN
 Sângele marocanului acuzat de crimă, pe sutienul fetei aflat în sertarul cu lenjerie

Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul dublei crime din Iași, acolo unde Youssef Ajniyah și iubita acestuia, Vanesa Ioana, au fost fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit în luna decembrie.

Surse judiciare au confirmat pentru Gândul că ADN-ul lui Ahmed Sami el Bourkadi, principalul suspect al dublei crime din vila situată în cartierul Moara de Vânt, a fost găsit pe una dintre piesele din lenjerie intimă ce îi aparțin tinerei ucise. Sutienul respectiv pătat cu sânge a fost descoperit într-un dulap aflat într-o cameră de la etajul vilei.

Sami El Bourkadi are și o explicație pentru pata de sânge și își susține în continuare nevinovăția, conform Digi24. Suspectul spune că i-a vizitat pe cei doi pe 9 decembrie, cu două zile înainte să fie găsite cadavrele. El s-ar fi deplasat cu un taxi spre locuința acestora, iar când a coborât ar fi căzut și s-ar fi rănit la mână. Prietenul lui ar fi încercat să-l ajute și ar fi căutat bandaje prin casă, inclusiv în sertarele din camera fetei și astfel ar fi ajuns acolo această pată de sânge. 

Aflați amănunte de pe gandul.ro și digi24.ro.

Comentarii