Advertorial

Sărbătorește Sfântul Andrei cu reduceri de zile mari! La FineStore ai prețuri mici la mii de produse! (P)

joi, 24 noiembrie 2022, 08:16
2 MIN
 Sărbătorește Sfântul Andrei cu reduceri de zile mari! La FineStore ai prețuri mici la mii de produse!  (P)

Puțini se așteaptă la un cadou consistent de onomastică, astfel că anul acesta ai ocazia perfectă să-i surprinzi cu adevărat pe cei mai apropiați Andrei sau Andreea din viața ta! Te poți baza pe FineStore.ro în acest sens, căci Black Friday organizat pentru cel de-al șaselea an consecutiv de către cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România durează până la 30 noiembrie! Ai astfel ocazia să cumperi un cadou special de Sfântul Andrei la prețurile cele mai mici de până acum din acest an!  

Dacă plănuiai o surpriză memorabilă de mai mult timp, FineStore îți oferă mii de produse la super preț, astfel că vei oferi cu siguranță cel mai apreciat cadou pe 30 noiembrie. Indiferent dacă Andrei sau Andreea preferă vodka, tequila, vin, coniac, rom, gin sau brandy, profită acum de prețurile bune! Te poți folosi de ocazie și te poți aproviziona și tu cu licori rafinate pentru toate petrecerile sfârșitului de an! 

Prețurile mici sunt și mai mici înainte de sărbători!

Pe FineStore.ro, oferta de Black Friday include branduri renumite de whisky Kamiki și Nucky Thompson, rom AH Riise – al cărui scop inițial curativ s-a transformat rapid în unul recreativ datorită savorii recunoscute la nivel mondial, Matusalem – cunoscut ca şi “coniacul romurilor” – și Dictador, vodkă Crystal Head, Mont Blanc Vodka și AU Vodka,  și vin Bruno Vespa și Masi. Prețurile speciale includ însă mult mai multe băuturi alcoolice, inclusiv șampanie Gosset, prosecco Foss Marai și vin spumant Canevel, al cărui buchet animă simțurile iubitorilor de vin din întreaga lume, tequila Clase Azul și Padre Azul, lichior Mozart, ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea, sau Shanky's Whip, care abundă în note de caramele cu unt şi condiment, sau Tequila Rose. Pe FineStore.ro găsești la prețuri mici și coniac Frapin și gin G'Vine Floraison și June by G'Vine, brand creativ şi neconvenţional. 

Stocurile de Black Friday sunt însă limitate! Dacă nu știi ce să cumperi mai întâi poți apela la sfatul unui specialist prin consultanță telefonică sau poți să beneficiezi de consultanță și aceleași prețuri mici în magazinul din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, dacă ai drum în această perioadă prin București! 

Fie că ai de gând să oferi în dar o sticlă de Jim Beam, Captain Morgan sau Monkey Shoulder pentru Andrei, sau lichior Unicum, Kahlua și Amaretto pentru Andreea, poți arunca o privire și în secțiunea de coșuri cadou! 

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România oferă livrare rapidă în toată țara, chiar gratuită la comenzile peste 199 lei, și retur extins de până la 45 de zile. 

În plus, ai ocazia să fii unul dintre câștigătorii celor 20 vouchere în valoare de 500 lei fiecare pe care FineStore le oferă clienților de Black Friday! Intri automat în concurs dacă în coșul tău de cumpărături se regăsesc unul sau mai multe produse marcate cu eticheta Verde la Black Friday! Alegeri inspirate! 

Comentarii