Sârbii sunt la picioarele ieşencei Andreea Prisăcariu: Ce a făcut „rebela tenisului românesc”

vineri, 03 decembrie 2021, 16:38
2 MIN
 Sârbii sunt la picioarele ieşencei Andreea Prisăcariu: Ce a făcut „rebela tenisului românesc”

Andreea Prisăcariu (21 de ani) este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde interacționează cu fanii ori de câte ori are ocazia.

În urmă cu două luni, sportiva și-a deschis contul oficial de Twitter, acolo unde a strâns până acum peste 22.000 de urmăritori.

Andreea Prisăcariu este una dintre cele mai mari fane ale lui Novak Djokovic și a susținut naționala Serbiei în ultima partidă de Cupa Davis.

Sportiva de la Dinamo , nascuta in Iasi, a postat, pe rețelele sociale, imagini cu bucuria sârbilor, după ce s-au calificat în semifinalele Cupei Davis, în urma victoriei cu Kazahstan.

"Andreea Prisăcariu este una dintre cele mai mari fane ale lui Novak Djokovic și ale echipei noastre de tenis. Djokovic are milioane de admiratori în toată lumea, iar mulți dintre ei sunt chiar jucători de tenis. Una dintre admiratoare este și una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, Andreea Prisăcariu, din România, care în prezent ocupă locul 215 mondial.

Prisăcariu arată provocator pe teren, se machiază și poartă haine în combinații de culori provocatoare. Cât îl adoră pe Djokovic putem vedea din clipul în care Serbia învinge Kazahstanul cu 2-0 și se califică în semifinalele Cupei David, cu Novak evoluând și la simplu, și la dublu. Andreea a postat pe contul de Twitter imagini din meciul cu Kazahstan, unde a pus emoticons cu drapelul Serbiei și inimioare.

Fără niciun dubiu, Andreea a câștigat inimile a 12 milioane de sârbi după acest gest, câți există în toată lumea, incluzând diaspora.", scriu sârbii de la Telegraf.rs, preluat de digisport.ro.

Comentarii