Şcoală de vară pentru studenţii UAIC

miercuri, 01 august 2018, 20:30
1 MIN
 Şcoală de vară pentru studenţii UAIC

Studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi au posibilitatea de a se înscrie la o şcoală de vară – „Iaşi – istorie, cultură, viitor“, care va avea loc în perioada 2-8 septembrie 2018. 

Aceasta este organizată de Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin Facultatea de Business şi Turism (prin Departamentul de Turism şi Geografie) în parteneriat cu UAIC – Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi cea de Geografie şi Geologie. Programul şcolii, care poartă şi numele de „universitate de vară“, include excursii, vizite profesionale, ateliere creative, treasure hunt, concurs foto şi de vlogging, jocuri de team building, board games, organizarea de foc de tabără şi karaoke.

„Cazarea şi masa vor fi asigurate în campusul UAIC, taxa de participare este de 200 de lei şi include şase nopţi de cazare, prânzul şi cina, precum şi excursiile. Nu sunt incluse în taxa de participare intrările la obiectivele turistice. Pentru studenţii UAIC sunt disponibile 10 locuri pentru Geografie, FEAA sau orice altă facultate“, au transmis organizatorii.

 

 

 

Comentarii