Sean Penn vrea să se întoarcă în Ucraina și să lupte împotriva rușilor

miercuri, 13 aprilie 2022, 09:19
1 MIN
 Sean Penn vrea să se întoarcă în Ucraina și să lupte împotriva rușilor

Actorul american Sean Penn s-a întors în California după ce a filmat un documentar în Ucraina, dar ar vrea să se întoarcă, mărturisind că s-a gândit, nu o dată, că ar pune mâna pe arme să lupte împotriva Rusiei.

Actorul și-a petrecut ultimele luni în Ucraina filmând un documentar pentru VICE. Acum, Penn, în vârstă de 61 de ani, a declarat că are intenția de a se întoarce în Ucraina, deși „nu este sigur ce poate oferi”.

„Singurul motiv posibil pentru care am stat mai mult în Ucraina data trecută a fost că m-am gândit să pun mâna pe armă, fără vestă de protecție. Pentru că, fiind străin, aș fi  vrut să dau vesta mea de protecție unuia dintre luptătorii civili, unuia cu mai multe abilități militare decât mine, sau unei femei mai tânără care ar fi în linia întâi mai mult timp sau oricui altcuiva de acolo”, a declarat Penn.

„Dacă ai fost în Ucraina, trebuie să-ți treacă prin minte să vrei să lupți. Și te gândești în ce secol se petrece asta. Am fost zilele trecute la benzinăria din Brentwood și acum mă gândesc să iau armele împotriva Rusiei, în Ucraina? Ce naiba se întâmplă?”, a spus actorul.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii