Șeful Poliției Constanța, student la Academia lui Ilie Pascu, rudă cu Vlad Pascu, șoferul drogat

marți, 05 septembrie 2023, 07:31
1 MIN
 Șeful Poliției Constanța, student la Academia lui Ilie Pascu, rudă cu Vlad Pascu, șoferul drogat

Șeful Poliției Constanța, studentul rudei drogatului. Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis la 2 Mai, putea fi împiedicat să intre în plin într-un grup de pietoni dacă ar fi fost oprit la timp de polițiștii din Constanța.

Iar ocazii au fost, în mai multe rânduri. Prima a avut loc la multe ore înainte de accident, în seara zilei de 18 august.

Potrivit chiar ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, pe 18 august, ora 21.40, Vlad Pascu, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic, în municipiul Constanţa, de către un comisar şef de Poliţie. Și nu orice comisar, ci chiar şeful serviciului rutier Constanţa, Constantin Stoian.

Cum a fost posibil tot acest lanț de erori? Site-ul defapt.ro a arătat că Mihail Claudiu Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul șofer drogat, este rudă cu profesorul universitar Ilie Pascu, care a predat 24 de ani Drept Penal ofițerilor de la instituția din Băneasa.

Dar faptele arată mai mult decât atât. Tocmai șeful Poliției Constanța, chestorul de Poliție Constantin Adrian Glugă, i-a fost student lui Ilie Pascu. Profesorul Pascu a predat la Academia de Poliție din Băneasa, la Facultatea de Drept, până în 1997. Citeşte articolul complet pe defapt.ro.

Comentarii