Și-a accidentat vecinul, l-a dus acasă, l-a întins în pat și l-a lăsat să moară acolo

joi, 14 ianuarie 2021, 11:46
2 MIN
 Și-a accidentat vecinul, l-a dus acasă, l-a întins în pat și l-a lăsat să moară acolo

Accident rutier cu peripeții în localitatea Ostra din judeţul Suceava. După ce a accidentat un pieton, un șofer în vârstă de 21 de ani a pus la cale un plan diabolic, ca să își ascundă fapta. Bărbatul l-a transportat pe cel lovit la domiciliu şi l-a aşezat în pat pentru a ascunde fapta.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie, iar timp de două zile nimeni n-a știut nimic de bărbatul de 50 de ani care agoniza în propriul pat. Cuprins de remușcări, șoferul a rugat un vecin să meargă până la acesta acasă, sub pretexul că are nevoie să-i aducă de acolo un baros. Când a ajuns acolo, vecinul a descoperit că omul era mort.

Mai apoi, tânărul a decis ca el să fie cel care să-i organizeze înmormântarea bătrânului, într-o încercare de a mușamaliza fapta, însă nu a mai reușit, pentru că poliţiştii au pus cap la cap incidentele și l-au arestat. În urma investigațiilor s-a stabilit că decesul a survenit în urma leziunilor suferite în urma unui accident.

Conform polițiștilor, bărbatul de 50 de ani a fost acroșat de către tânăr cu o autoutilitară, pe un drum județean. După impact, șoferul a oprit mașina, a coborât şi a luat victima în mașină, ducând-o acasă și așezând-o în pat, fără a anunța poliția, cu intenţia clară de a-şi ascunde faptele şi de a induce în eroare organele de anchetă.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii