Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit: el i-a certat pe polițiști pentru că n-au intervenit când ar fi fost agresat

joi, 01 septembrie 2022, 09:10
1 MIN
 Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit: el i-a certat pe polițiști pentru că n-au intervenit când ar fi fost agresat

Fostul jurnalist Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL, unde a fost numit azi secretar general adjunct, cu două săptămâni înainte să fie numit, scrie site-ul Captura. Potrivit acestui site, Mănăstire s-a plâns că a fost agresat și lovit, în timp ce se afla la un restaurant, de către „un cetățean de culoare”. În plângerea consemnată de poliție, se arată că Mănăstire este „secretar general adjunct al PNL”.

Pe de altă parte, în documentul poliției, publicat de Captura, se susține că Mănăstire s-ar fi aflat „sub influența băuturilor alcoolice”.

Site-ul Captura.ro nu mai putea fi accesat la ora redactării acestei știri, dar informația se află pe pagina de Facebook a site-ului.Potrivit relatării Captura.ro, Mănăstire a încercat să intimideze polițiștii care au sosit la locul incidentului.

Iată cum relatează, pe Facebook, acest site incidentul petrecut la 17 august, ora 1.45:

„Secția 1 a fost sesizată prin 112 de către Mănăstire Silviu, secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, (…) că în timp ce se afla în restaurantul (…) a fost agresat de către o persoană de culoare, de sex bărbătesc. La fața locului s-au deplasat polițiștii (…), care au luat legătura cu persoana vătămată, ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și, ulterior, pe baza semnalmentelor furnizate, au depistat pe strada (…) autorul infracțiunii în persoana numitului Moore Larry, (…) cetățean american (…) condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor”, se arată în documentul obținut de la poliție.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii