Simona Halep şi-a luat antrenor străin în probe. Numele surpriză ales de româncă

joi, 03 februarie 2022, 16:51
1 MIN
 Simona Halep şi-a luat antrenor străin în probe. Numele surpriză ales de româncă

Simona Halep, care s-a despărțit de Adrian Marcu și Daniel Dobre după revenirea de la Australian Open 2022, și-a găsit un nou antrenor.

După despărțirea de Adrian Marcu și Daniel Dobre, Simona Halep și-a găsit antrenor. Românca de pe locul 23 WTA va fi pregătită în următoarea perioadă de Piotr Sierzputowski, cel care a antrenat-o în ultimii ani pe Iga Swiatek.

Conform presei internaționale, polonezul în vârstă de 29 de ani a fost angajat în probe. El o va însoți pe Simona Halep la următoarele două turnee, Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie), iar dacă totul va merge bine între cei doi, sportiva ar putea alege să-i ofere un contract cu normă întreagă.

În ultimii 5 ani, Sierzputowski a fost antrenorul Igăi Swiatek, alături de care sportiva în vârstă de 20 de ani a cucerit titlul de la Roland Garros și a ajuns în top 5 WTA. Polonezul este liber de contract de la finalul anului 2021.

Potrivit Fanatik, Simona Halep a fost ajutată să negocieze cu Piotr Sierzputowski de Virginia Ruzici, prin intermediul lui Patrick Mouratoglou, care colaborează cu antrenorul polonez.

Comentarii