Sinuciderea unei eleve de nota 10. Priviți cât de veselă se afișa, dar ce scria în jurnal!

sâmbătă, 09 ianuarie 2021, 14:46
2 MIN
 Sinuciderea unei eleve de nota 10. Priviți cât de veselă se afișa, dar ce scria în jurnal!

Sinuciderea unei eleve de nota 10 a cutremurat nu doar o familie sau o comunitate, ci o mare parte a lumii. Asta pentru că fata de 17 ani era mereu zâmbitoare, învăța extrem de bine și se implica în numeroase activități extrașcolare. Însă în sufletul ei se ascundeau numeroase frici și nemulțumiri. Părinții ei au avut puterea să-și deschidă inimile și să prezinte povestea Alexandrei tocmai pentru ca toți să învățăm să-i privim cu mai multă atenție pe cei din jur și să venim în timp util cu sprijin, dacă simțim că ceva nu este în regulă.

Alexandra Valoras, o adolescentă de 17 ani din SUA care studia ingineria, era apreciată de profesori și de colegi, avea rezultate excepționale, însă în paginile jurnalului său scria că este un eșec, o povară, o ființă distrusă și că își iubește acel carnet mai mult decât se iubește pe sine. Scria că își dorește un loc în care să nu fie nevoită să fie perfectă. Fata avea prieteni, era sociabilă, iar familia ei era una unită. Totuși, mintea ei era întunecată de gânduri cumplite inexplicabile.

Familia are videoclipuri în care Alexandra apare cântând, glumind, râzând. Cu doar câteva zile înainte de sinucidere, fata se întorsese din vacanța de iarnă. Și acolo fusese filmată de părinți aparent fericiră pe un snowboard. S-a întors, și-a făcut ordine în cameră, a ieșit din casă, s-a îndreptat spre un pod aflat peste o autostradă și a sărit. Tatăl ei a fost cel care a găsit-o pe marginea drumului. A spus că s-a rugat să simtă un trup cald, însă era deja prea târziu. Mașinile treceau în viteză pe lângă adolescenta în care nu mai exista viață.

Urmăriți materialul complet pe YouTube.

Comentarii