Șoc într-o comună din Prahova. Angajații au fost puși să scrie ce fac ei toată ziua

marți, 23 februarie 2021, 22:10
1 MIN
 Șoc într-o comună din Prahova. Angajații au fost puși să scrie ce fac ei toată ziua

Primarul Ciprian Morărescu din Filipeștii de Pădure vrea să facă ordine în administrația locală și să instituie norme care sunt legale, dar care au fost uitate și nu mai erau aplicate.

Recent, el le-a solicitat angajaților să facă rapoarte de activitate, în care să explice tot ce fac la locul de muncă.

De asemenea, se lucrează la întocmirea fișelor de post, astfel ca fiecare funcționar public să știe exact ce anume i se cere și pentru ce răspunde personal.

“Nu este o măsură îndreptată împotriva subordonaților, ci doar vreau să fac ordine în Primăria Filipeștii de Pădure. Avem aproximativ 60 de angajați, ceea ce nu este ușor de gestionat. Recent, 5 muncitori au plecat, dintre care 3 prin pensionare. Ceilalți vor întocmi, de acum încolo, rapoarte de activitate, pentru a-și justifica salariul“, a precizat ediulul-șef pentru zdp.ro.

Acesta a precizat că vrea să se bazeze pe fiecare angajat din primărie, pentru ca împreună să crească operativitatea în actul administraiv.

“Am cerințe mari inclusiv pentru mine și pentru viceprimar, deoarece oamenii din localitate așteaptă o schimbare în bine și o vor cât mai repede“, a mai spus Ciprian Morărescu.

Comentarii