ŞOC! ŞOC! ŞOC! Stenograme de la PSD

marți, 08 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 ŞOC! ŞOC! ŞOC! Stenograme de la PSD

Ei, şi voi acuma: da, este şoc, dar nu pentru cetitorul dezinteresat, ci pentru cel de la partidoiul ieşean, loc în care a avut loc discuţia ce urmează. E vorba de o discuţiune între şefii de organizaţii de bloc, scară sau cvartal, pe WhatsApp (reţeaua aia criptată, ştiţi voi!). Ce vrem să demonstăm cu discuţiunea? Păi, una la mână: că criptarea aia e doar pe hârtie. Doi la mân’: ca să vedeţi cum îşi numără oamenii ţinuţu în funcţii. Aşadar, lectură plăcută:

«- Vă rog sa studiaţi lista de mai sus (n.r.-lista cu toţi şefii de direcţii şi inspectorate) şi să identificaţi dacă sunt colegi membri de partid înregistraţi în organizaţiile locale. Contactaţi vicepreşedinţii din zona dumneavoastră .

– Ionel grosu,OL 6

– Puţini membri PSD.

– Restul prea mulţi liberali.

– OL 52 Tudor Vladimirescu nu are nici un membru. Zi bună!

– În OL 49 nu am niciun membru PSD din cei înscrişi în listă – recunosc după nume şi din activităţile la care particip doar câţiva membri PSD. Restul?

– Niciunul dintre directori nu se regăseşte nici în OL 29.

– OL 48 nu are nici un membru în listă. Zi frumoasă!

– Nici în OL 55 nu fi-gurează nicio persoană de pe listă! O zi frumoasă!

– OL 21 şi 38 nu are nici un membru.

– OL 57 nu are membri în listă.

– OL 46 Gară nu are nici un membru.

– OL 54 Nu are nici un membru în listă. La mulţi ani frumoşi şi buni !

– Lupăşteanu Radu şi Şavlovschi Ion-Bogdan, din OL10.

– Bună seara. Scuze dar, de la organizaţia 21, avem pe doamna Andronache Maria, director executiv la Casa de pensii. O seară bună, Maricica Păvăleanu

– Asta fac acuma pe grupl psd.»

Băbăeţ, deci, cum să zicem: mai pe burtă, că-i apa mică!

Defazaţii lui Mihăiţă

Hei, hei: băi, ăştia ai lui Mihăiţă Chirica, ia nu mai rădeţi aşa tare de băieţii ăştia ai lui Măricel, că iote ce avem şi despre voi aicea mai jos! Ieri, cineva a postat pe Facebook o ştire veche din 2015, iar mingicarii lui Chirica, hop, au dat şi ei ştirea veche, dar cu poză. Doi la mână: ce are aia cu Prefectura?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii