Şofer agresiv, oprit în trafic după o urmărire şi scos din autoturism de către mascaţi

marți, 01 martie 2022, 15:30
2 MIN
 Şofer agresiv, oprit în trafic după o urmărire şi scos din autoturism de către mascaţi

Un şofer nemulţumit că poliţiştii nu i-au ridicat permisul de conducere al unui alt şofer, cu care acesta a avut o neînţelegere în trafic, s-a luat la ceartă cu agenţii de la Biroului Rutier Craiova, cărora le-a adresat injurii. Ulterior, bărbatul a fugit cu maşina, fiind oprit după o urmărire în trafic şi scos din autoturism de către echipaje de la Serviciului de Acţiuni Speciale al Poliţiei.

Incidentele au avut loc, marţi, pe străzile din municipiul Craiova.

"În cursul acestei zile, lângă un echipaj de poliţie format din poliţişti ai Biroului Rutier Craiova, ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Bucureşti, din localitate, a oprit un conducător auto care le-a adresat injurii poliţiştilor şi care a fugit de la faţa locului”, informează IPJ Dolj.

Conform reprezentanţilor instituţiei, bărbatul a oprit lângă echipajul de Poliţie pentru a reclama un alt şofer care nu i-a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie şi le-a cerut poliţiştilor să-i ridice permisul de conducere al celuilalt şofer, iar când agenţii i-au explicat că procedurile sunt altele, iar un conducător auto nu poate fi reclamat în baza unei reclamaţii verbale, şoferul le-a vorbit urât poliţiştilor, după care a plecat.

"S-a procedat la urmărirea autoturismului şi întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, după aproximativ 1,5 km acesta a fost blocat. După oprire, conducătorul auto, a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi a blocat portierele autoturismului pe interior”, precizează IPJ Dolj.

În cele din urmă, la faţa locului au fost chemaţi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, care l-au scos pe şofer din autoturism.

Acesta a fost legitimat, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt.

Comentarii