Sorin Grindeanu, întrebat dacă preşedintele Iohannis este partenerul sau adversarul PSD: Suntem atenţi

duminică, 05 decembrie 2021, 14:15
1 MIN
 Sorin Grindeanu, întrebat dacă preşedintele Iohannis este partenerul sau adversarul PSD: Suntem atenţi

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică, la Prima TV, în ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că social-democraţii sunt ”atenţi”, mai ales că îi despart multe bătălii electorale din trecut. Grindeanu a arătat că PSD a intrat la guvernare cu bună credinţă.

Întrebat, duminică, la Prima TV, dacă preşedintele Klaus Iohannis este un partener sau un adversar, Sorin Grindeanu a declarat că e o perioadă în care sunt mai multe lucruri de făcut, decât de vorbit, dar că social-democraţii sunt atenţi. 

”Suntem atenţi. Am înţeles să venim să facem acest pas, a ajuta, să facem tot ce putem. Suntem de bună credinţă. Nu lucrăm pe la spate. Am înţeles şi din ce preşedintele a spus public, că e o perioadă în care avem mai multe lucruri de făcut decât de vorbit. Ne despart bătălii electorale din trecut şi nu puţine”, a declarat Sorin Grindeanu. 

Prim-vicepreşedintele PSD şi-a nuanţat afirmaţiile şi a adăugat că social- democraţii au intrat în actuala coaliţie cu bună credinţă. ”Repet, am venit cu bună credinţă în această coaliţie, dar suntem atenţi”, a mai declarat Grindeanu. 

 

Comentarii