Soția regretatului Alexandru Arșinel i-a supraviețuit doar 9 luni. A murit și ea

sâmbătă, 10 iunie 2023, 12:14
2 MIN
 Soția regretatului Alexandru Arșinel i-a supraviețuit doar 9 luni. A murit și ea

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit după doar 9 luni de la decesul cunoscutului actor
 

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit, vineri, după doar 9 luni de la decesul fostului actor. Vestea a fost făcută publică chiar de către fiul actorului, pe pagina sa de Facebook.

Cei doi s-au cunoscut la un ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit ulterior, în același an.

”Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat ramas bun de la noi, de la aceasta lume in care ai fost un ÎNGER si ai plecat intr-o lume cu siguranța mai buna, fără suferința si fără durere. Sunt sigur ca acolo SUS te așteaptă tata si împreuna cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista in inima mea pentru totdeauna si undeva, cândva si cumva ne vom revedea si ma vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Cei doi au avut împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian.

Niciunul dintre ei nu a urmat cariera tatălui său: primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

Potrivit Știrile Kanal D, soția actorului a avut un accident în 2016, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru.

Conform sursei citate, Marilena a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

“Sotia mea a început sa aiba probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Să speram că în curand își va reveni, într-o oarecare masură”, povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Sursa: Pro TV

Comentarii